Jeremain Lens kimdir?


Futbola Ajax altyapısında başlayan 1987 doğumlu Jeremain Lens daha sonra AZ Alkmaar'ın genç kadrolarında mücadele etmiştir. Hücum bölgesi ve kanatlarda etkili olan Jeremain Lens PSV Eindhoven'a transfer olmuş daha sonra da Dinamo Kiev forması giymiştir. Geçtiğimiz sezon Sunderland'e transfer olan Lens bu sezon kiralk olarak Fenerbahçe'de forma giyecektir.


Sarı-lacivertli ekibin resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;


“Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Sunderland’da forma giyen Jeremain Lens ve kulübüyle yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kendisi ve kulübüyle 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. 1987 doğumlu Hollandalı futbolcu, yeni sezonda sarı lacivertli forma ile mücadele edecek. Futbolcumuzun imza töreniyle ilgili detaylar daha sonra duyurulacaktır. Jeremain Lens’e Fenerbahçe’ye hoşgeldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz. FENERBAHÇE FUTBOL AŞ.”


MOUSSA SOW FENERBAHÇE’YE DÖNDÜ


Fenerbahçe, eski oyuncusu Moussa Sow’u 1 yıllığına kiralamak için oyuncu ve kulübü Al Ahli Dubai ile anlaştı.
Geçen yıl transferin son gününde Fenerbahçe’den 16 milyon Euro karşılığında ayrılan Senegalli golcü bu kez transfer döneminin bitimine yine az bir süre kala sarı lacivertli takıma yeniden imza atacak.