Bugün yani 1 Temmuz 2016 Kadir Gecesi! Bu gece ibadetler edilecek, Kadir Gecesi namazı kılınacak ve dular edilecek. Kadir Gecesi'ni değerlendirmek isteyenler televizyonlarda yayınlanacak Kadir Gecesi programlarını merak edip araştırıyor. Kadir Gecesi için hazırlanmış programların hangi kanalda saat kaçta olacağı bilgisini haberimizde topladık. Kadir Gecesi programları için kanallar hangi mekanları seçti, programda kimler yer alacak? İşte detaylar...

KADİR GECESİ PROGRAMLARI


Fatih Camii’nden canlı olarak ekrana gelecek olan Kadir Gecesi Özel’de Kur’an-ı Kerim tilavetleri, gecenin önemini belirten ilahiler ve mevlitler ekrana gelecek. Kadir Gecesi’nin açılış ve kapanış duaları emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından yapılacak.

Kanal 7 Kadir Gecesi Özel Programı İzle (00.15)

Show TV'de Kadir Gecesi Özel Programı 00.15'de başlıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sunumu ile stüdyoda konukları ile yapılacak programda Kadir Gecesi hakkında merak edilenlere cevap verilecek. Show TV'deki Kadir Gecesi programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Show TV Kadir Gecesi Özel Programı İzle (00.15)

ATV kanalı Kadir Gecesi özel programını Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunumu ile 20.45'da ekrana getirecek. Rahmet ve bereketin bol olduğu bu gecede Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kendine özgü yorumuyla, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle, ilahi ve kasidelerle Sultanahmet Meydanı'ndan canlı yayınla sevenlerinin karşısında olacak.

ATV Kadir Gecesi Özel Programı İzle (23.30)

Kadir Gecesi için özel program hazırlayan diğer kanallar Fox TV ile Kanal D. Fox TV, Berat Kandili özel programı 23.30'da başlayacak. Program hakkında kanalın sitesinde bir bilgi mevcut değil. Kanal D'deki Berat Kandili programı ise 02.15'de başlayacak. Bu kanallardan Berat Kandili programlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.