Kentte sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'na akın ederken, bir grup vatandaş da HDP binasına saldırdı. Polisin durdurmaya çalıştığı vatandaş, slogan atarak zorla binaya girdi. Polis ekipleri bina çevresindeki önlemlerini artırdı. Daha sonra vatandaşlar binanın çatısına çıktı. Binanın çatısından dumanlar çıktığı gözlendi.

ph312hp323hp211hp3

Kayseri'de bombalı saldırıyı protesto eden bir grup vatandaş şehir merkezinde bulunan bir otelin önünde toplandı. Otel girişinde asılı duran ABD bayrağını indirip yerine Türk bayrağı çeken gruptan bazı kişiler otele bayrak nedeniyle tepki gösterdi. Bayrak direğinden indirilen ABD bayrağı vatandaşların alkışları arasında ateşe verildi.

 

[old_news_related_template title="Demet Akbağ Kayseri'deki hain saldırıya sosyal medyadan tepki gösterdi" desc="Demet Akbağ, Kayseri'de meydana gelen kahpe saldırıya sert tepki gösterdi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/basliksiz-3-15.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/demet-akbag-kayserideki-hain-saldiriya-sosyal-medyadan-tepki-gosterdi/"]