Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında olan bir askerin daha şehit olduğunu söyledi.

[old_news_related_template title="TSK'dan Kayseri açıklaması: 13 asker şehit" desc="Türk Silahlı Kuvvetleri, Kayseri'de meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, 13 askerin şehit olduğu, 48 askerin de yaralandığı duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, sivillerle birlikte yaralı sayısının 55 olduğunu belirtti. Akşam saatlerinde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, bir askerin daha şehit olduğunu açıkladı" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/kayseri-3.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/tskdan-kayseri-aciklamasi-13-asker-sehit-1571059/"]

Şehit sayısının 14'e yükseldiğini belirten Prof. Kudret Doğru, ayrıca bir özel hastanedeki bir askerin de durumunun kritik olduğunu ifade etti. Prof. Kudret Doğru, "Sabah gelen hastalara derhal müdahaleler yapıldı. Çok kısa sürede yaralılara müdahale yapılması sağlandı. Bir süre sonra Bakanlarımız hastalarımızı ve bütün askerlerimizi ziyaret ettiler. Özellikle il dışından gelen hasta yakınları ile ilgili gerekli organizasyonları da yapmaya devam ediyoruz" dedi.

[old_news_related_template title="Süleyman Soylu: 7 kişi gözaltında 5 kişi aranıyor" desc="İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırıya ilişkin 7 kişinin gözaltında olduğunu açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/suleyman-soylu-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/suleyman-soylu-7-kisi-gozaltinda-5-kisi-araniyor-1571726/"]

TERÖRİST PKK'LI

Hain saldırıyı gerçekleştiren teröristle ilgili çalışmalarda önemli bilgilere ulaşıldı. Saldırıyı düzenleyen teröristin PKK’lı olduğu, üzerinden sahte kimlik çıktığı ve gerçek kimliğinin belirlendiği belirlendiği bildirildi. Terör örgütü PKK’da ’Çektar’ ve ’Botan’ kod adlarını kullanan teröristin tüm bağlantıları tek tek ortaya çıkarılıyor.