İstanbul Başakşehir'de tecavüzden kurtulmak için 10'uncu kattan atlayarak intihar eden üniversiteli dizi oyuncusu 20 yaşındaki Gülay Bursalı'nın babası Sinan Bursalı, bazı medya organlarında çıkan kızıyla ilgili haberlere isyan etti. Acılı baba "Benim kızım herkesin düşündüğü gibi ahlaksız bir insan olsaydı namusu için kendini 10'uncu kattan atmazdı. Kızım namusu için canından vazgeçti" dedi.

[caption id="attachment_1151443" align="alignleft" width="670"] FOTO:DHA - Acılı baba kızının mezarı başında konuştu.[/caption]

KIZININ MEZARI BAŞINDA KONUŞTU


Başakşehir'de pazartesi günü erkek arkadaşı Engin Ö. ile birlikte gittiği evde 2 kişinin tecavüze kalkışması üzerine 10'uncu kattan atlayarak intihar eden üniversiteli dizi oyuncusu Gülay Bursalı, salı günü memleketi Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde toprağa verildi. Acılı baba Sinan Bursalı, ziyaret ettiği kızının mezarı başında konuştu.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada stok görevlisi ve vinç operatörü olarak çalışan 3 çocuk babası Bursalı, kızının namusuna sahip çıktığı için bugün hayatta olmadığını söyledi. Gözü yaşlı baba Bursalı, "Benim kızım herkesin düşündüğü gibi ahlaksız bir insan olsaydı namusu için kendini onuncu kattan aşağı atmazdı, bugün bu kara toprağın altında olmazdı. Kızım namusu için canından vazgeçti. Ben kızımla gurur duyuyorum. Kanı yerde kalmayacak. Bunu yapanlardan mutlaka ortaya çıkacak. Biz yandık başka anne babalar yanmasın" diye konuştu.

'KIZIMI DARP EDİP SALDIRMIŞLAR'


Bursalı, öğrenebildiği kadarıyla kızı Gülay'ı ölüme götüren olayın nasıl yaşandığını da anlatarak şunları söyledi: "Kızım erkek arkadaşıyla saat geç olduğu için kendisinin kaldığı pansiyon almayacağından dolayı kalacak bir yer istiyorlar. Arkadaşı yeri temin ediyor. Daha sonra bu yeri veren şahıs evde bir şey unuttuğunu söyleyerek tekrar içeri giriyor ve erkek arkadaşını darp edip telefonunu aldıktan sonra bağlıyorlar. Sonrada kızımı darp edip ona saldırıyorlar. Kızım da 'Gelmeyin üzerime' deyip kendini balkondan aşağı bırakıyor. Kızım sonuçta namusuna zarar gelmemesi için kendini feda etti."

MEDYAYA TEPKİ!


Olayın basına yanlış aksettiğini ve kızıyla ilgili asılsız şeyler yazıldığını da ifade eden Sinan Bursalı, "Kızımın namusunda hiçbir leke yoktur. Bu böyle bilinsin, yalan yanlış kimse bir şey yazmasın. Kızım annesinden doğduğu gibi gitti. Bu işin sorumluları kimse bir an önce yakalansın. Daha başka evlatlar, kızlar yanmasın" dedi.