Pokemon Go çılgınlığı tüm dünyayı sardı. Efsane çizgi film Pokemon’un beklenen oyunu Pokemon Go sonunda yayınlandı. Türkiye’de resmi olarak yayınlanmayan oyun kullanıcıların kullandığı farklı yöntemlerle indirilebiliyor. Android kullanıcıları internet ortamında dolaşan APK’yı cihazlarına atarak oyunu kurabilecek. Pokemon Go’yu Iphone’lara kurmak için ise Yeni Zellanda üzerinden açılmış bir Apple hesabı ya da yayınlanan herhangi bir ülkenin üzerinden açılmış App Store hesabı olması gerekiyor. Pokemon Go'yu Android telefonlarına kurmak isteyen oyunseverler APK'yı internet ortamında aratıp bulabilirler. APK dosyasını yüklemek için telefonunuzda ayarlar sekmesindeki "Kaynağı Bilinmeyen Uygulamalara İzin Ver" seçeneği açık olmalıdır.

 İLGİLİ HABERPokemon Go çılgınlığı Twitter'ı da vurdu! İşte Türkiye'den Pokemon Go tweetleriPokemon Go çılgınlığı Twitter'ı da vurdu! İşte Türkiye'den Pokemon Go tweetleri


POKEMON GO’DA GÜNCELLEME!


Günlerdir dünyayı kasıp kavuran mobil oyun Pokemon Go giderek daha da popülerleşiyor. Twitter'a yakın bir kullanıcı sayısı elde eden oyun Türkiye'de ise hala Apk'lar üzerinden oynanıyor.
İnsanların elinden düşürmediği oyun Pokemon Go'ya ilk iOS güncellemesi ise geldi. Oyuna iOS 1.0.1 sürüm güncellemesi ile bazı değişiklikler oldu. Bu güncelleme ile artık Google hesabınıza tam erişim istenmiyor. Oyun için bunun yerine “Google’da kim olduğunun bilinmesini istiyor musun?” veya “E-posta adresinizi görüntüleyin” seçenekleri çıkıyor. Daha önce güvenlik uzmanları tam erişim konusunda uyarmıştı.