Süper Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe Rizespor'un konuğu olacak. Medipol Başakşehir ile Beşiktaş'ın birbirleri ile oynadıkları maçın 1 - 1 bitmesinin ardından puan farkını azaltmak isteyen Fenerbahçe, Rizespor deplasmanında boy gösterecek. Lider ile puan farkını 6'ya indirmek isteyen Fenerbahçe maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Öte yandan Rizespor ise kendi evinde puan ya da puanlar alarak alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini vereck.

Rizespor Fenerbahçe maçı saat 19.00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Lig TV naklen yayınlayacak. Müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek.

Rizespor Fenerbahça maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

LİG TV CANLI İZLE

Kasım ayı içinde oynadığı maçların tamamından galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, bugün deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak. Fenerbahçe, bu sezon son 12 resmi maçında sadece deplasmanda Manchester United'a yenilirken, 9 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti. Sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor'a 9 sezondur yenilmiyor. Karadeniz ekibi, 2006-07'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmişti. İki takım arasındaki 32 lig maçında Kanarya'nın galibiyet sayısında 18-6 üstünlüğü var. Yeni Rize Şehir Stadı’nda oynanacak olan Çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçında hakem Ali Palabıyık görev yapacak.

Ligde 4'te 4 yapan, hafta içinde Zorya'yı 2-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tur kapısını aralayan sarı-lacivertli ekip, Karadeniz deplasmanından 3 puan çıkarak zirve yarışında iddiasını sürdürmek istiyor. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle Nijerya'ya giden Emenike, Rize kadrosunda yer almıyor. Sakat olan Lens de forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor'da ise eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11’LER


ÇAYKUR RİZESPOR: Diallo, Orhan, Yakoubi, Ümit, İsmael, Ahmet İlhan, Petrucci, Robin, Janctscher, Oğulcan, Kweuke

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Volkan, Alper, Sow, Van Persie