Fatih TURAN TRABZON,(DHA) - ANKARA’da bombalı saldırıda yaşamını yitiren Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sivil memuru 50 yaşındaki Mustafa Küçük, memleketi Trabzon’da gözyaşları arasında toprağa verildi.
Başkent`teki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 25 yıllık memur Mustafa Küçük’ün cenazesi askeri uçakla memleketi Trabzon’a getirildi. Cenazeyi havalimanında AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ile Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okşin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, askeri ve sivil erkân ile Küçük’ün yakınları karşıladı.
Havalimanında askeri tören ile karşılanan Küçük`ün naaşı, Bostancı`da TRT Lojmanlarının bulunduğu ağabeyi Gencağa Küçük`ün evine getirilerek helallik alındı. Türk bayraklı tabuta sarılan Mustafa Küçük’ün eşi Bennur ile oğlu Selim Küçük, daha sonra da birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.  Mustafa Küçük`ün ablası Nilgün Kahraman da, “Kardeşim, evine ve ailene hasrettin. Çocuklarına kavuşamadın” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
TABUTUN ÜZERİNDE KRAVAT
Şehit Mustafa Küçük`ün oğlu 25 yaşındaki Selim Küçük de törende taktığı babasına ait kırmızı kravatı boynundan çıkartarak tabutun üzerine bıraktı. Kravata Mustafa Kemal Atatürk imzalı iğneyi de iliştiren Selim Küçük, babasının tabutunu defalarca öperek gözyaşı döktü.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
DHA