ŞEHİDİ 20 BİN KİŞİ UĞURLADI
Şehit polis Hakan Yılmaz'ın cenazesi alınan helalliğin ardından törenin yapılacağı Aktekke Meydanı'na getirildi. Tuba Yılmaz ise eşini yine yalnız bırakmadı ve cenaze aracıyla birlikte tören alanına geldi. Şehit Yılmaz ile aynı çatışmaya katılan mesai arkadaşlarının  silahlarıyla birlikte aracın önünde yürümesi dikkat çekti. Mesai arkadaşları, tören sırasındada şehit Yılmaz'ın tabutu başında nöbet tuttu.
Kız kardeşleri ve kızı Tuana Yılmaz, tabutun sarılıp, öpüp, vedalaştı. Kayınpederi Mustafa Gümüştaş da tabuta sarılıp 'O benim kuzumdu' ağladı.  Alanda hazır bulunan sağlık görevlileri de gözyaşlarına hakim olamadı. Törene Karaman Valisi Murat Koca, Konya Valisi Muammer Erol, Ak Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, polis ve asker, ailesi, yakınları ve yaklaşık 20 bin kişi katıldı.
Şehit Yılmaz'ın cenaze namazı vasiyeti üzerine Mardin'deki bir imam arkadaşı tarafından kıldırıldı. Şehidin cenazesi, namazının ardından yaklaşık 100 metre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına alındı. Omuzlarda taşındığı sırada ise izdiham oldu. Şehit Yılmaz'ın cenazesi Belediye Mezarlığı'ndaki polis şehitliğine defnedildi. 

DHA