AK Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlenen 25'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, merdivenlerden düşerek yaralandı. 
NG Afyon Hotel’de düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan İbrahim Aydın'ın merdivenlerden düşüp yaralandı. Alnından yaralandığı ve bileklerinde zedelenme olduğu belirtilen Aydın, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Alnına iki dikiş atılan Aydın, bu gece hastanede gözlem altında tutulacak.
Ak Parti Antalya milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç, Mustafa Köse, Atalay Uslu, Sena Nur Çelik ve Hüseyin Samani ile Aydın’ın eşinin, yaralı milletvekilinin yanında olduğu belirtildi.
Aydın’ın çok ciddi bir şeyi olmadığını belirten Gökcen Özdoğan Enç, “Otel içerisinde düştü, doğrudur, alnında dikiş var, bileğinde hafif kırıklar var. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gözetim altında tutuluyor. Bugün hastanede kalacak. Çünkü başını vurduğu için doğal olarak 24 saat gözetim altında tutulması gerekiyor. Biz milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yanındayız. Yarın sabah taburcu edilecek ve tüm toplantılara katılabilecek. Endişe edilecek bir durum yok” bilgisini verdi.

DHA