AMASYA Belediye Başkanlığı tarafından 'Teröre lanet yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe katılan 5 bin kişi, terörü lanetledi.
Amasya'da Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların da ellerinde Türk bayrakları ile katıldığı 'Teröre lanet yürüyüşü' büyük ilgi gördü. Yürüyüşe Amasya Valisi Salih Işık, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Ak Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.
İstanbul’da 44 kişinin hayatını kaybettiği bugün de Kayseri'de meydana gelen hain saldırıyı kınayan Amasyalılar PKK terör örgütüne lanet yağdırdı. Kurtboğan köprüsünden başlayan ve İstasyon ve Ziya Paşa Bulvarı üzerinden devan eden yürüyüş, Yavuz Selim Meydanı’nda son buldu. Burada Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir bir konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Yavuz Selim Meydan’ında ellerinde Türk bayraklarıyla 5 bin kişi 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı. Teröre lanet yürüyüşü olaysız bir şekilde sona erdi.

 

DHA