GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren PTT 1’inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor’un kampını ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Çelik, “Güneydoğu'dan Türkiye Süper Ligi'nde bir takımın olması için gayret ediyoruz. İnşallah gençler başarılı olurlar” dedi.
D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesimindeki bir otelde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor kampını ziyaret eden Bakan Çelik'i, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, teknik direktör Ünal Karaman ve yöneticiler karşıladı. Futbolcularla bir araya gelip sohbet eden Bakan Çelik, oyunculara yeni sezonda başarılar diledi.
Bakan Çelik ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un şampiyon olacağına inandığını belirterek şöyle dedi:
Yeni sezona başlarken sağlam başlayalım dedik. Bolu ev sahipliğinde Şanlıurfasporumuz burada. İnşallah güzel bir sezon geçecek, bunun inancı içerisindeyiz. Güneydoğu'dan Türkiye Süper Ligi'nde bir takımın olması için gayret ediyoruz. İnşallah gençler başarılı olurlar. İyi bir takım olur. Bu ipi göğüslerler ümidi ile her alandaki başarılara, sporda da futbolda da bir başarı ekleyelim diye gayret ediyoruz. Diğer takımlara, Boluspor’a da başarılar diliyoruz.”
Daha sonra Çelik, Bolu ve Şanlıurfa protokolü ile yemekte bir araya geldi.

DHA