BAKAN EROĞLU TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, 270 milyon liraya mal olacak 12 tesisin açılış ve temel atma törenine katıldı. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Salih Cora, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın da katılımıyla yapılan törende konuşan Bakan Eroğlu, bölgeye ciddi hizmetler yaptıklarını dile getirdi. Yatırımların sürdüğünü belirten Eroğlu şunları söyledi:
“Trabzon’a, Akçaabat’a hayırlı olsun. Trabzon’a muhteşem tesisler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Trabzon’a karşı ayrı bir sevgisi var. Bir zamanlar Trabzon'a hiç yatırım yoktu. Şu anda çok büyük yatırım yapıldı. Trabzon’a her zaman heybemiz dolu geliyoruz. Bugün de 36 müjde ile geldim. Daha önce verdiğimiz 62 müjdenin 48’ini 1 yıl olmadan yaptık. Diğerlerinin de temeli atıyoruz ve yapacağız.  Yatırımlar devam edecek.”
CEP TELEFONUYLA BAKAN SOYLU’YU ARADI
Konuşması sırasında cep telefonuyla Diyarbakır’da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu arayarak görüşen Bakan Eroğlu, aralarında geçen konuşmayı da hoparlörden dinletti. 
Bakan Süleyman Soylu, törende yer alan vatandaşları selamladı, "Sizler orada çok önemli bir törene ev sahipliği yapıyorsunuz. Bunun için teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Bu hizmetler Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi şehrimizde de büyük heyecan uyandırmaktadır” dedi.
KATILANLARA FİDAN VERİLDİ
Konuşmaları sonrası Bakan Eroğlu ve beraberindekiler butona basarak tesislerin açılışını yaptı ve temelini attı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevlilerince vatandaşlara yaklaşık 3 bin fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

DHA