BAKAN VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya Valiliği'ni ziyaretinin ardından Muratpaşa Camii'nde cuma namazını kıldı. Bakan Müezzinoğlu beraberinde Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte Muratpaşa Camii'nden yürüyerek Kapalıyol'daki esnafı gezdi. Yolda vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Bakan Müezzinoğlu, havanın sıcak olduğu Antalya'da cami çıkışı ceketini ve kravatını çıkardı.
Ardından bir ayakkabı boyacısıyla sohbet eden ve ayakkabılarını boyatan Müezzinoğlu, Antalyaspor'a ait satış standına geçti. Burada İl Başkanı Sümer, Antalyaspor forması ve şapkası alarak Müezzinoğlu'na hediye etti. Bakan Müezzinoğlu, Antalya'nın en işlek caddelerinden Kazım Özalp'ta bir kuyumcuya girdi. Bakan Müezzinoğlu'na içeride çay ikram edilirken, içerde Bakan olduğunu öğrenen çok sayıda vatandaş sorunlarını anlatabilmek için kuyumcu önünde izdiham oluşturdu. Bakanla görüşmek için içeri girmek isteyen vatandaşlar korumalar tarafından engellendi. Bakan dışarı çıktığında ise çok sayıda vatandaş sorunlarını anlattı. Esnaf ziyaretlerini sürdüren Müezzinoğlu, yolda bir bebeği sevdi ve korumaları aracılığıyla 100 TL harçlık verdi.
YÖREX'TE YÖRESEL TUR
Müezzinoğlu, esnaf ziyaretinin ardından Antalya Ticaret Borsası tarafından Antalya Expo Center'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) geçti. Ak Parti Milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökcen Özdoğan Enç ile Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'ın eşlik ettiği Müezzinoğlu, Trakya'dan Doğu Anadolu'ya fuardaki yöresel lezzetler ve kültürlerin sergilerini gezdi. Bakana stantlarda yöresel tatlar ikram edildi.

DHA