ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un kızı Sümeyye Torun'un düğününde nikah şahitliği yaptı.
Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un kızı Sümeyye Torun ve Bursa Teknik Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen'in oğlu Yunus Emre, merkez Osmangazi İlçesi Sukaypark'ta yapılan düğünle dünya evine girdi. Düğün törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, belediye başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda partili ve davetli katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'nin kıydığı nikahta şahitlik yapan Müezzinoğlu, "Yunus Emre kardeşimizi ve Sümeyye evladımızı tebrik ediyorum. Onlara hayırlı, huzurlu, bereketli bir aile hayatını Rabbim nasip etsin diyorum. Daha güçlü bir Türkiye'de, acıların olmadığı bir Türkiye'de, kendi içinden çıkan hainleriyle mücadele etmek zorunda kalmadığımız bir Türkiye'de evlatlarının da mürüvvetini görmeyi Rabbim onlara nasip etsin" diye konuştu.
Aileleri tebrik eden Ak Parti Bursa Milletvekili Ala da çifte mutluluk diledi. Müezzinoğlu, daha sonra aile cüzdanını gelin Sümeyye Torun'a teslim ederek, damat Yunus Emre Sürmen'e tavsiye bulundu. Müezzinoğlu, "Aile cüzdanını gelin kızımız Sümeyye Torun'a veriyorum. Yunus Emre kardeşim, sırtını kadına dayamalısın. Eğer sırtını kadına dayarsan yıkılmazsın" dedi.

DHA