BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Fitne, fesat, dedikodudan uzak duralım. Bunlar bize en büyük zararı verecek şeylerdir" dedi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valiliği'nin Kültür Merkezi'nde düzenlediği bayramlaşma prgramına katıldı. Vali Vekili Hasan Bağcı, AK Parti Düzce milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, daire müdürleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Özlü, 65'inci hükümetin icraacı bir hükümet olduğunu söyledi. Bakan Özlü, "Bütün Türkiye'de geçmişten gelen ne kadar problem ve sorun varsa çözmeye çalışıyoruz. Fitne, fesat, dedikodu gibi şeylerden uzak duralım. Bunlar bize en büyük zararı verecek olan şeylerdir. Tek isteğim bunlardan uzak durulmasıdır" dedi.
Bakan Özlü, geçen yıl 6 Eylül'de Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıcı bölgesinde PKK'lı teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Cihan Aksarı'nın merkeze bağlı Mamure Köyü'ndeki baba evini ziyaret etti. Bakan Özlü, şehit babası Cemal Aksarı ve ailesinin bayramını kutladı. İl Müftüsü Selami Emen'in Kuran-ı Kerim okuması ardından Bakan Özlü, şehit babasına Başbakan Binali Yıldırım'ın gönderdiği mektubu teslim etti. Bakan Özlü Özlü daha sonra partisinin bayramlaşma törenine katıldı.

DHA