İÇİŞLERİ Bakanlığınca kayyum olarak Vali Yardımcısını atadığı Batman Belediyesi, Meydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı düzenleme çalışmaları çerçevesinde orta refüjün kaldırılıp kaldırılmayacağını esnafa sordu. Esnafın büyük çoğunluğu kaldırılması için görüş belirtince, bu yöndeki çalışmalara kısa sürede başlanacağı belirtildi.
DBP'li Başkan Sabri Özdemir'in görevden alınması üzerine Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy'un kayyum olarak atandığı Batman Belediyesi, Meydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı düzenleme çalışmaları çerçevesinde bulvarda bulunan orta refüjün kaldırılıp kaldırılmayacağını hazırladığı anketler ile cadde üzerinde bulunan esnafa sordu. Yapılan ankette esnafa, 'Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan orta refüjün kaldırılıp kaldırılmaması konusundaki görüşünü belirtir misiniz' sorusu soruldu. Toplamda 47 kişinin katıldığı anket sonucunda 40 kişi orta refüjün kaldırılması yönünde görüş belirtirken, 5 kişi ise kaldırılmasını istemediğini bildirdi.
Yapılan anket sonucu Belediyenin esnafın istekleri doğrultusunda Meydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı düzenleme çalışmalarını en kısa sürede başlayacağı ve orta refüjü kaldıracağı belirtildi.

DHA