DÜNYA Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün yanı sıra bazı AK Partili yöneticiler ile birlikte bazı sivil toplum teşkilatlarının yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eğitim ve spor alanında etkin hizmetler yürüten Bilal Erdoğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Ünver, ziyaretin anısına Bilal Erdoğan’a, Avanos el sanatları ürünlerinden olan ve üzerinde nazar ağacı figürü bulunan çanak tabak verdi.
Bilal Erdoğan, Osmanlı İmparatorluğu döneminde Anadolu’da yaptırılan son külliye olarak da bilinen Nevşehirli Damat İbrahim Paşa Külliyesi’ni gezdi. Belediye Başkanı Hasan Ünver’den Kurşunlu Cami, Medrese, Aşevi, Sıbyan Mektebi, Kervansaray ve Hamamdan oluşan Nevşehirli Damat İbrahimpaşa Külliyesine ilişkin olarak bilgiler aldı. Bilal Erdoğan daha sonra, Cumhuriyet döneminin Nevşehir’deki en büyük Külliyesi konumundaki Nevşehir Külliyesi’ni gezdi.
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi Bilal Erdoğan beraberindeki heyet ile birlikte, daha sonra Nevşehir’in tarihi ve turistik merkezlerini ziyaret etti.

DHA