* Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı 29 yaşındaki Tunç Uncu son yolculuğuna Türk ve BJK bayrakları ile formasına sarılı tabutuyla uğurlandı.



Ali DANAŞ, İstanbulDHA

Vodafone Arena Stadı önünde gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu son yolculuğuna uğurlandı. Tunç Uncu, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Tunç Uncu'nun ailesi, yakınları, Beşiktaş Yöneticileri ve futbolcuları ile Beşiktaş camiasından bir çok isim katıldı.

CANER'LE İMZA, ..

Henüz geçen hafta Kartal Yuvası'nda düzenlenen imza gününde Tunç Uncu ile tanışan ve O'na imza verip çektiren Caner Erkin şehidin annesine baş sağlığı diledi. Tunç Uncu'nun annesi Kadriye Uncu bu sırada teröre isyanını dile getirdi.

Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin ve Caner Erkin terör saldırısı nedeniyle duydukları üzüntüyü dile getirdi ve Tunç Uncu'nun ailesine başsağlığı diledi. Tunç Uncu'nun Türk bayrağı, Beşiktaş bayrağı ve formasına sarılı tabutunun başından ayrılmayan arkadaşları da uzun süre göz yaşı döktü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------------

-Cenaze töreninden detaylar ve annenin isyanı

-Tolga Zengin ve Caner Erkin 'in cenazeye katılması ve açıklamaları

 

DHA