SİİRT'te 15 Temmuz darbe girişiminin ardından intihar eden Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkan Vekili Yarbay Levent Önder, memleketi Samsun'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
15 Temmuz günü birliğinde darbe girişimine katılanlara engel olamadığı ve onları durduramadığı için ruhsal çöküntüye girdiği ve olanları gururuna yediremediği için intihar ettiği belirtilen Yarbay Levent Önder'in cenazesi uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Evli ve 1 çocuk babası olan 43 yaşındaki Yarbay Önder'in cenazesi buradan Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde Çırakman Mahallesi Camii’ne getirildi.
Burada düzenlenen törene eşi 43 yaşındaki Sezin Önder, oğlu 11 yaşındaki Yiğit Ata Önder'in yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Tekkeköy Belediye Başkanı Ak Partili Hasan Togar katıldı ve yakınları katıldı.
Yarbay Levent Önder, burada öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Çırakman Mahallesi Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

DHA