Ediz VERDİOĞLU/DİDİM(Aydın), (DHA) DİDİM'deki tatilciler, gündüz güneş ve denizin tadını çıkarırken akşam da eğlence merkezlerinde düzenlenen partilere katılarak yazın son günlerini keyifli geçiriyor.
Sosyal medyadan canlı görütü yayınlanan Periscope uygulamasının en çok izlenen iki ismi Damla Ekmekçioğlu ve Merve Sanay, Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki eğlence yeri Tren Brasserie Didim'de düzenlenen partiye katıldı. DJ kabinine geçerek sevenlerini coşturan Damla Ekmekçioğlu ve Merve Sanay, yaptıkları çılgın danslarıyla da partiye katılanların ilgisini çekti. İnternet dünyasında yer aldıktan kısa bir süre sonra tanınmayı başaran Damla Ekmekçioğlu ve Merve Sanay, Tren Brasserie Didim'deki partiyi sosyal medyada yayınlamak için telefonları ile çekim yaptı. Parti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Damla Ekmekçioğlu, günlük yaşamlarından kesitler yayınladıkları Periscope uygulamasıyla tanındıklarını belirterek, şöyle dedi:
"Farklı, marjinal oluşumuz insanları etkiliyor. Sıradan bir yaşantımız yok, çok hareketli yaşıyoruz. Bu da bizi insanlara karşı farklı kılıyor. Ama seven kadar sevmeyenimiz de var. Kış sezonunda yazın verdiğimiz partilerin 3-4 katını vereceğiz."
'Cicişler' olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin popülerliklerini yitirdiklerini söyleyen Damla Ekmekçioğlu, "Biz ciciş kardeşleri seviyoruz ama onlar artık popülerliklerini yitirdi. Biz ise Merve Sanay ile birlikte onlardan çok farklıyız. Bizim kitlemiz, tarzımız çok farklı. Biz her şeyden önce öz kardeş değiliz" dedi.

DHA