AYDIN'ın Didim İlçesi'ndeki Poseidon Beach Club'ta sahneye çıkan Merve Özbey ve Erdem Kınay ikilisi, unutulmaz bir gece yaşattı. Merve Özbey, şarkı arasında izleyenlere aşkla ilgili tavsiyede bulundu.
Müzik piyasasında fırtınalar estiren muhteşem ikili Erdem Kınay ve Merve Özbey, Didim'in eğlence merkezlerinden Poseidon Beach Club'ta sahneye çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ilk olarak sahneye yıllardır yaptığı prodüksiyonlar ile pek çok şarkıya imzasını atan ünlü DJ Erdem Kınay çıkarak DJ kabinine geçti. Kınay'ın çaldığı hareketli parçalar ile eğlenen tatilcilerin coşkusu, saat 02.00'de birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ve son zamanlarda hızlı bir çıkış yakalayan Merve Özbey'in sahneye çıkmasıyla katlandı. Özbey, ünlü şarkılarını hayranları için söyledi. Didim'de hayranlarının ilgisinden memnun olan Kınay ve Özbey, muhteşem bir eğlencenin kendilerini beklediğini anlattı. Konser boyunca hayranları Özbey'in söylediği şarkılara eşlik etti.
'AŞKTA GURUR OLMAZ'
Konser sırasında bağırmanın, ıslık çalmanın, eski sevgiliye mesaj atmanın ya da yenisi varsa sarılmanın serbest olduğunu belirten Merve Özbey, konserin ilerleyen saatlerinde "Aşk acısı çeken varsa şunu söyleyebilirim 'aşkta gurur olmaz.' Dolayısıyla çok önemli bir sebep yoksa eğer, bence bugün 'çok özledim seni' veya 'seni seviyorum' gibi birkaç mesaj atın" dedi.

DHA