AK Parti 24'üncü dönem İzmir Milletvekili Rifat Sait'in kızı, 16 yaşındaki Bükre Sena Sait, 'Ledy Evans' adlı üç serilik fantastik kurgu romanının ilk kitabı olan 'Dolunay Etkisi'ni çıkardı. Tiyatro oyunculuğu eğitimi de alan Sait, İngilizce ve İspanyolca biliyor, Arnavutça öğreniyor. 
AK Parti eski İzmir Milletvekili Rıfat Sait'in üç çocuğundan Bükre Sena Sait, Açık Öğretim Lisesi'ne devam ederken bir yandan da ilk kitabını çıkardı. 'Ledy Evans' adlı üç serilik fantastik kurgu romanının ilk kitabı olan 'Dolunay Etkisi', Sonsuz Kitap'tan yayınlandı. 2 bin adet basılan kitap kitapçılarda 20 TL'den satışa sunuldu. Kitap, arka kapağında şu sözlerle tanıtıldı: 
"Dolunayla lanetlenmiş bir ırk, ailesini korumaya çalışan bir leydi ve sonunda yıkıcı bir gerçek. Alarice Evans'ın yeni hayatında, bu sene işler daha farklı olacak. Aşk ve gençlik mi Yoksa sorumluluk ve leydi asaleti mi Seçim zamanı Çözülmesi gereken bir gizem, öldürülmesi gereken katiller. Kim olduğunuzun ve neler yapabileceğinizin de farkındaysanız, gücünüzü kimden aldığınız önemsizdir."
Sadri Alışık Tiyatrosu ile Sadri Aşılık Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi de alan Sait, gitar çalıyor. İngilizce ve İspanyolca bilen, Arnavutça öğrenen Sait, babası ve annesi Sevilay'danbüyük destek gördüğünü belirterek, şunları söyledi:
"Fantastik ve kurgu romanları 14- 25 yaş arası gençlerden büyük ilgi görüyor. Ben de bu türle Vampir Akademisi adlı kitabı okuyunca ilgilendim. Şiir ve makalelerim de var. Okumayı ve yazmayı seviyorum. Üç kitaplık bir seri olacak. İlkini dokuz ayda yazdım. İkinci kitap da hazır ancak onu daha sonra çıkacak. Kitabımı okuyanlar çok beğeniyor. Bu türde devam edeceğim. Kazandığım parayla kendime motosiklet alacağım."

DHA