GİRESUN'un Alucra İlçesi'ndeki helikopter kazasında hayatını kaybeden Nuran Doğru ile 4 yaşındaki küçük kızı Berrin'in cenazesi memleketi Tokat'a getirildi.
Giresun'da yapılan törenin ardından kazadan yaralı kurtulan Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'un olayda yaşamını yitiren eşi Nuran ile kızı Berrin'in cenazeleri Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla Tokat Havaalanı'na getirildi. Burada cenazeleri Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, AK Parti Tokat Milletvekilleri Coşkun Çakır, Zeyid Aslan, Celil Göçer, Yusuf Beyazıt, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman ile Doğru ailesinin Zile ilçesinde yaşayan yakınları karşıladı.
Kazada hayatını kaybeden annesi ve kız kardeşinin cenazesini getiren uçakla Tokat'a gelen Nihal Doğru, Türk Bayrağına sarılı cenazelerin uçaktan indirilişi sırasında gözyaşını tutamadı. Nihal Doğru'nun, hem annesinin, hem de kız kardeşinin ını kucağında taşıdığı görüldü. Tören mangası ekipleri tarafından uçaktan yan yana indirilen cenazeler, daha sonra peş peşe Zile Belediyesi'ne ait cenaze aracına taşındı. Cenazeler Zile Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Talihsiz anne ve kızının cenazeleri yarın ilçede düzenlenecek olan törenin ardından toprağa verilecek.

DHA