ARDAHAN Üniversitesi (ARÜ) Golf Eğitim Tesislerinde, İstanbul Gençler Golf Akademisinin bir haftalık yüksek irtifa kampı sona erdi.
İstanbul Gençler Golf Akademisi'nin 22 sporcusunun katıldığı 3 antrenör yönetimindeki bir haftalık yüksek irtifa kampı tamamlandı. İstanbul Gençler Golf Akademesinin sporcu ve antrenörleri de çalışmaların çok olumlu geçtiğini, önümüzdeki yıl yine gelmeyi planladıklarını bildirdiler. Kampın son gününe katılan Vali İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan bir süre çalışmaları izledi.
Ardahan Üniversitesinin Türkiye'de yerleşke içerisinde golf sahası bulunan tek üniversite olduğuna işaret eden Antrenör Adnan Salmanlı, protokol üyelerine kısa süreli golf dersi verdi. Vali İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan daha sonra golf maçı yaptı. Maçın galibi Belediye Başkanı Faruk Köksoy oldu. İstanbul'dan gelen golfçüler sayesinde kendisinin de Golf sporu ile tanıştığına ifade eden Vali İbrahim Özefe, şunları söyledi:
"İyi ki geldiniz bizleri çok mutlu ettiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ardahan'ı şenlendirip bizlerede bu sporu tanıttırdığınız için teşekkür ederiz. Golf tesislerinin yapılmasında emeği geçen başta Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kampın ARÜ’de gerçekleştirilmesinden büyük memnuniyet duydum. Tüm sporculara başarılar diliyorum."

DHA