ERZURUM'un Oltu İlçesi'ndeki Yasin Haşimoğlu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, kardeş okul olarak belirledikleri Artvin'in Yusufeli İlçesi'ndeki Pamukçular 70'inci Yıl İlkokulu'nu ziyaret ederek, 43 öğrenciye sırt çantası ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.
Hafta sonu tatilinde Oltu Yasin Haşimoğlu İlkokulu'ndan öğrenciler, Pamukçular 70'inci Yıl İlkokulu'nu ziyaret etti. Oltu'dan geütirdikleri sırt çantası ve kırtasiye malzemelerini öğrencilerine dağıtan Yasin Haşimoğlu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, kardeş okulun öğrencilerini sevindirdi.
Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri de 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında ana sınıfı dahil 5 sınıftan oluşan Pamukçular 70'inci Yıl İlkokulu'nun iç dış cephe, kapı ve pencerelerini boyayıp, sıraları zımparalayıp vernikledi. Her sınıfa birer kitaplık oluşturan üniversite öğrencileri, sınıfların pencerelerine perde de taktı.
MÜDÜR VE ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR
Pamukçular 70'inci Yıl İlkokulu Müdürü Sacit Aksöz, öğrencilere çanta hediye eden kardeş okulun öğretmen ve öğrencileri ile okulu baştan aşağı yenileyen üniversite öğrencilerine teşekkür belgesi ile Yusufeli'ne ait şiir kitabı hediye etti. Pamukçular 70'inci Yıl İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Zeynep Doğancı, "Artvin ve Erzurum'dan gelerek bizlere hediyeler verip okulumuzu yenileyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



 

DHA