ISPARTA'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru 32 yaşındaki Serkan Erkartal, memleketi Karabük'te gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Kaza, dün Isparta- Gönen karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Görev yeri olan Gülistan Polis Merkezi’ne gitmek için yola çıkan evli ve 1 çocuk babası polis memuru Serkan Erkartal, yönetimindeki otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjü aşıp yol kenarındaki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü polis memuru Erkartal, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Serkan Erkartal'ın cenazesi, görev yaptığı Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Karabük'e getirildi. Beşbinevler Mahallesi Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Ahmet Erkartal, Türk bayrağına sarılı oğlunun tabutu başında gözyaşı dökerken Samet Erkartal da ağabeyinin tabutuna sarıldı. İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, ayakta durmakta güçlük çeken Ahmet Erkartal ile Samet Erkartal'ın kollarına girerek teskin etmeye çalıştı. Serkan Erkartal’ın cenazesi, ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

DHA