MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Kayseri'deki terör saldırısını lanetleyerek, "Bu eylemleri yapanlar döktükleri kanda boğulacaklardır. 'Demokrasi ve özgürlükler' diyerek terörü meşrulaştıran herkes vatan hainidir" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Gaziantep'te, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyasi Gelişmeleri Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı.
Bir otelde düzenlenen toplantıya Celal Adan'ın yanı sıra; MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Adan, İstanbul Beşiktaş'taki 44 şehidin acısını yaşarken, Kayseri'deki saldırıda komandolarımıza haince pusu kurulduğunu hatırlatarak terörü lanetledi. Terörün, milletin birliğini bozacak güçte olmadığını kaydeden Celal Adan, şunları söyledi:
"Bu eylemleri yapanlar döktükleri kanda boğulacaklardır. Ama devlet olarak, bir an önce zafiyetleri ortadan kaldırmak lazım. Ayrıca 'Demokrasi ve özgürlükler' diyerek terörü meşrulaştıran herkes vatan hainidir. Bu konuda taraf olanlar bilmelidir ki; PKK, PYD ve FETÖ terör örgütüdür."

DHA