AK PARTİLİ ÖNAL: GİZLİ KAYIT AHLAK DIŞI BİR ŞEY

MHP'li Saffet Sancaklı'nın makam odasında gizli kamera yerleştirildiği iddiasıyla polis ekiplerinin inceleme yapması ve odanın tavanında delik tespit edilmesinin ardından AK Parti'li Suat Önal da kendi odasındaki delikle ilgili "Gizli kayıt alma ahlak dışı bir şeydir" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay dün Meclis Genel Kurulu'nda MHP Kocaeli Miletvekili Saffet Sancaklı'nın TBMM'deki odasının tavanına kamera yerleştirildiği ve daha sonra kameranın yerinden söküldüğü iddiasında bulunarak, Meclis Başkanlığı'nın konuyla ilgili inceleme yapmasını istedi. Sancaklı'nın TBMM Halkla İlişkiler Binası'nda bulunan 1019 numaralı makam odasında, bugün polis ekipleri gizli kamera konulduğu iddiasıyla inceleme yaptı. Sancaklı'nın odasında danışmanlarının bulunduğu bölümdeki asma tavanın iç kısmında bir delik olduğu tespit edildi. Deliğin elektrik hattı olduğu ileri sürülürken, aynı deliğin bazı milletvekili odalarında da bulunduğu belirlendi.

"24 SAATİMİZİ KAMERA ALTINA ALSINLAR, SORUN DEĞİL"

Saffet Sancaklı'nın makam odası ile aynı hizada odası bulunan AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, kendi odasındaki deliği daha önce fark etmediğini belirterek, "Deliğin yarın bir gün bir elektrik arızasında tavanı sökmeden bir elektrik bağlantısı olduğunu da söyleyenler var. Bu konuda net bir şey bilmeden yorum yapmam doğru değil. Gerçekten bu bizim ya da başkasının olur mevki makam fark etmez eğer bir kişinin gizliliğini deşifre edecek, özel hayatını deşifre edecek, kendinin rızası olmadan gizli kayıt alma, ahlak dışı bir şeydir. Ben fark etmedim. Biz hayatımızı her an Cenabı Allah bizi görüyor gibi düşünüp, değerlendirdiğimiz için bizim çekineceğimiz hiç bir şey yok. 24 saatimizi kamera altına alsınlar, sorun değil" diye konuştu.

DHA