NEVŞEHİR’de bir araya gelen çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, son günlerde meydana gelen terör olaylarını  protesto etti, şehitler için toplu dua etti.
Nevşehir Valiliği önünde düzenlenen protesto gösterisine, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, siyasi partilerin il başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, yaklaşık 30 yıldan beri Türkiye’yi bölmek, parçalamak, Türk milletine diz çöktürmek için uğraşan Haçlı-Siyonist ittifakının eli kanlı terör örgütleriyle son zamanlarda toplu bir mücadele içerisine girdiklerini ifade etti. Sözleri sık sık tekbirler ve sloganlarla kesilen Çiftçi, "Sayın Cumhurbaşkanım, verdiğiniz mücadelede sizi yalnız bırakmayacağımıza söz veriyoruz. Sevdamız Türkiye Cumhuriyeti’dir" diye konuştu.
Daha sonra Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk, terör olayları nedeniyle şehit olan askerler, polisler ve siviller için dua edildi.

DHA