3 KİŞİNİN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Arslan Maksut Baydemir ile Mustafa Baydemir, eşi Neziye ve oğlu Gündoğan ve Aydoğan ile torunu Recep Baydemir'in cenazelerinin otopsi işlemleri tamamlandı. Cenazeler Ordu'ya geri getirilirken, Arslan Maksut Baydemir'inki dışındaki 5 cenaze, Altınordu İlçesi'ne bağlı Yaraşlı Mahallesi'ne götürüldü.
Komşularının evinin bahçesinde Mustafa Baydemir ile eşi ve 2 çocuğuyla torunun akşam namazından önce cenaze namazı kılındı. Yan yana 5 tabutun konulduğu ve cenaze namazlarının ayrı ayrı kılınıp helallik alındığı cenazede, ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Mustafa Baydemir, eşi Neziye Baydemir ve oğlu Gündoğan Baydemir'in cenazeleri daha sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.
Aydoğan Baydemir ve oğlu Recep Baydemir'in cenazeleri ise ailesi ve yakınlarının isteği üzerine toprağa verilmek üzere cenaze naki aracıyla İstanbul'a gönderildi.
Arslan Maksut Baydemir’in cenazesinin ise yarın Altınordu’da aynı köyde defnedileceği belirtildi. Jandarmada cenazede geniş güvenlik önlemi aldı.

DHA