DARBE girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde yapılan bombalı saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi 45 yaşındaki Alpaslan Yazıcı, memleketi Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi'nde düzenlenen tören sonrası toprağa verildi.
Evli, 3 çocuk babası Özel Harekat Polisi Alpaslan Yazıcı'nın cenazesine ailesi, yakınları, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, askeri erkan ile kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Alparslan Yazıcı'nın Türk Bayrağına sarılı tabutu, ilçe merkezine getirildi. Şehit Yazıcı'nın eşi Ayşegül, annesi Sevim ve babası Hasan Yazıcı'yı burada yakınları ve şehidin silah arkadaşları teskin etmeye çalıştı. Fenalık geçiren şehidin yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti.
Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevli silah arkadaşları da Şehit Yazıcı'yı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Daha sonra Karakeçili Mezarlığı'na getirilen Yazıcı'nın cenazesi, İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı namazın ardından burada defnedildi.

DHA