Haziran ayının ilk Süper Loto sonuçları belli oldu. Bilindiği gibi Süper Loto çekilişinde 5 haftadır devir gerçekleşiyordu ki bu da ikramiyenin giderek büyümersini sağlamıştı. Önceki haftanın Süper Loto çekilişinde bu haftaya 9 milyon TL'ye yakın ikramiye devretmişti. Bu ada bu hafyata yani 2 Haziran tarihli 450. hafta Süper Loto çekilişinde daha çok kişinin şansını denemesini sağladı. Yapılan çekilişte 11 milyon TL'yi aşan dev ikramiye Malatya'nın Yeşilyurt semtinden kupon dolduran bir talihlinin oldu. İşte haftanın Süper Loto sonuçları, çekilişte çıkan numaralar ve ikramiye dağılımı

450. haftanın numaraları: 17 28 29 37 39 40

2 HAZİRAN SÜPER LOTO SONUÇLARI İKRAMİYE DAĞILIMI





























6 bilen kişi sayısı :1Kişi başına düşen ikramiye tutarı:11.445.247,75TL
5 bilen kişi sayısı :83Kişi başına düşen ikramiye tutarı:9.561,20TL
4 bilen kişi sayısı :4.949Kişi başına düşen ikramiye tutarı:172,50TL
3 bilen kişi sayısı :98.325Kişi başına düşen ikramiye tutarı:14,95TL

11 MİLYON TL İLE NELER ALINABİLİR?


2 TANE RÜYA GİBİ OTOMOBİL


Standart fiyatı 1.65 milyon euro (5.4 milyon TL) olan dünyanın en pahalı arabası Bugatti Veyron Supersport'tan 2 tane alınabiliniyor.

Bugatti Veyron Supersport Bugatti Veyron Supersport

4 BİN 174 iPhone


Size çıkan bu para ile 4 bin 174 buçuk iPhone 6S alabilirsiniz. Ya da 3.51 milyon dolar (10.2 milyon TL) değerindeki şu resimde gördüğünüz Goldgenie firması tarafından üretilen 24 ayar altın ve pırlantalarla bezenmiş iPhone 6'yı edinebilirsiniz.

24 ayar altın 24 ayar altın

VOLKAN DEMİREL'İ TRANSFER EDEBİLİRSİNİZ, BATALLA'YI EDEMEZSİNİZ


Transfermarkt verilerine göre 11 Milyon TL'ye (3.3 milyon euro) Beşiktaşlı Mustafa Pektemek, Fenerbahçeli Volkan Demirel, Galatasaraylı Olcay Adın transfer edilebilirken, bonservisi 3.5 milyon euro olan Bursasporlu Pablo Batalla'ya bu para yetmiyor.

Pablo Batalla Pablo Batalla

EMRE ÇOLAK'I KAÇIRDINIZ


Bu para ile Galatasaraylı eski futbolcu Emre Çolak da transfer edilebiliyordu. Ancak La Liga ekiplerinden Deportivo sizden önce davrandı ve Emre Çolak'ı yıllık 3.2 milyon euroya transfer etti.

EMre-çolak

DENİZLER SİZİ BEKLİYOR


Eğer 11 milyon TL size çıkarsa kendinize 2004 yapımı 31 metre uzunluğunda Saigon isimli bu lüks tekneyi de alabilirsiniz. 2.5 milyon euro (9.7 milyon TL) değerindeki bu tekne saatte 32 knot hıza ulaşabiliyor.

Saigon Saigon

ADA ALMAK İSTER MİYDİNİZ?


Yaz kış tatil yapayım diyorsanız Bahamalar'da 3.1 milyon euroya 'Pelican Cay' isimli bu adayı satın alabilirsiniz. Elektrik bulunan adada bir adet küçük liman, bir adet de süper lüks villa bulunuyor.

Pelican Cay Pelican Cay

YALI OLMAZ REZİDANS OLUR


Boğaz kenarında yalı hayalleriniz varsa size kötü bir haberimiz var. 11 milyon TL'ye boğaza nazır bir yalı bulmak çok zor. Levent, Maslak ya da Mecidiyeköy gibi İstanbul'un kalbi sayılan yerlerde süper lüks bir rezidans alabilirsiniz.

rezidans

ÇAĞLAYAN'A HEDİYE EDİLEN SAATTEN ALABİLİRSİNİZ


ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab'ın eski Ekonomi Bakanıo Zafer Çağlayan'a hediye etmesiyle gündeme gelen Patek Philippe 5101 g saatten neredeyse 14 adet alabilirsiniz. Saatin tanesinin değeri 240 bin euro.


Zafer Çağlayan Zafer Çağlayan

İSTERSENİZ ALTINA YATIRIN


Paranızı "güvenli liman" olarak bilinen altına yatırmak isterseniz 2 Haziran 2016 itibariyle 11 milyon TL'ye 95.6 kilo 24 ayar altın alabilirsiniz.

altın2-Shutter

SÜPER LOTO NASIL BİR OYUNDUR?

Süper Loto, MPİ tarafından Perşembe günleri çekilişi yapılan bir şans oyunudur. Aynı kolonda 1'den 54'e kadar olan rakamların arasından altı rakam seçilmesi esasına dayanır. Süper Loto'dan ikramiye kazanabilmek çekilişte çıkan numaralarda en az üçünü tahmin edebilmek gerekiyor. Altı rakam çekiliş sonuçları ile uyuştuğu durumda büyük ikramiye kazanılır. Büyük ikramiye bilen olmadığı durumda bir sonraki haftaya devreder.