Kadıköy, Bağdat caddesinde yaşanan tecavüz olayıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kaldırımda yürüyen genç kızı bir süre minibüsüyle takip eden şüphelinin daha sonra yaya olarak yanına geldiği ve onu bıçak tehdidi ile bir apartmanın arka bahçesine götürdüğü görülüyor. Daha sonra şüpheli ile tecavüze uğrayan genç kız uzaklaşırken görülüyor. Öte yandan polisin şüpheliyi, otomobilinin torpidosuna serili, bir futbol takımına ait kaşkol sayesinde yakalandığı öğrenildi.



YENİ GÖRÜLER ORTAYA ÇIKTI

Kadıköy'de tecavüze uğrayan 19 yaşındaki Üniversite öğrencisi, E.F.B. olayıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde şüpheli Cengiz A.'nın kullandığı servis minibüsü ile önce kaldırımda yürüyen genç kızın yanından geçtiği görülüyor. Görüntülerden ters istikamette giden genç kızı fark eden şüphelinin, ilerden geri dönerek bir süre aracıyla onu takip ettiği tespit edildi. Daha sonra aracını müsait bir yere park eden şüphelinin, bir süre yaya olarak genç kızı takip ettiği daha sonra yanına yaklaşarak bıçak tehdidi ile onu bir apartmanın arka bahçesine götürüşü kamera görüntülerine yansıdı. Burada bir süre görüntüden çıkan şüpheli Cengiz A. ve E.F.B.'nin bir süre sonra aynı kamera açısında birlikte görünüyorlar. Birlikte kaldırımda yürüyen Cengiz A. ile E.F.B.'nin daha sonra ayrıldıkları görülüyor.

TORPİDONUN ÜZERİNDEKİ KAŞKOLU FARK EDEN POLİSİN DİKKATİ SAYESİNDE YAKALANDI

Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmanın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Polisin tecavüz ve gasp olayından yaklaşık 23 saat sonra şüpheliyi, aracının ön torpidosuna koyduğu bir futbol takımına ait kaşkol sayesinde yakaladığı ortaya çıktı. Polisin kamera görüntülerinden minibüsü tespit ettiği ve Pendik bölgesine kadar takip etmesine rağmen bir türlü plaka okumasının yapılamadığı belirtildi. Ancak görüntülerde aracın torpidosunun üzerinde bir futbol takımına ait kaşkol bulunduğu tespit edildiği öğrenildi. Bunun üzerine Kartal ve Pendik bölgesinde yoğunlaştırılan aramalarda park halindeki tüm minibüsler tek tek kontrol edildi. Sonunda Pendik, Doğu mahallesinde torpidosunda aynı kaşkol olan bir minibüs park halinde bulundu. Aracı kullanan Cengiz A.'nın bilgisine başvurmak isteyen polis yaptığı üst aramasında genç kıza ait cep telefonunu buldu. Bunun üzerine Cengiz A.'nın gözaltına alındığı öğrenildi.

DHA