TEOG soru ve cevapları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 23 - 24 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen TEOG'un 1. dönemi sona erdi. TEOG sınavının sona ermesinin ardından soru ve cevaplar EBA'nın resmi sitesinden yayımlandı.

TEOG türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, fen ve teknoloji, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük, dil bilgisi soru ve cevapları için aşağıdaki linklere tıklayınız.

TÜRKÇE SORU VE CEVAPLAR

MATEMATİK SORU VE CEVAPLAR

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ SORU VE CEVAPLAR

FEN VE TEKNOLOJİ SORU VE CEVAPLAR

T.C İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK SORU VE CEVAPLAR

YABANCI DİL (İNGİLİZCE)

YABANCI DİL (İTALYANCA)

YABANCI DİL (ALMANCA)

YABANCI DİL (FRANSIZCA)

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ (MUSEVİLİK)

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ (ERMENİ OKULLARI)

TEOG İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının MEB tarafından yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) takvim günü içinde ÖDSGM resmi internet sayfasından yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak ÖDSGM'ye yapılabilecek.

TEOG sınavlarına itirazlar, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sınav İtirazları Giriş Ekranı’ndan yapılıyor. İşlemlerinizin daha hızlı sonuçlanması için tüm alanları doğru ve eksiksiz doldurmanız ve itiraz konunuzu doğru seçmeniz gerekiyor. Ders isimlerini, kitapçık türünüzü ve soru itirazlarında soru numarasını mutlaka belirtin. İtirazlarınızın sonuçlarını da bu adresten takip edebilirsiniz.

TEOG MAZERET SINAVLARI NE ZAMAN?

TEOG mazeret sınavları 17-18 Aralık’ta gerçekleştirilecek. TEOG mazeret sınavlarına geçerli bir sebeple sınava giremeyen öğrenciler katılacak.