Futbolseverler futbola doyuyor, Euro 2016 heyecanı surerken transfer haberleri de taraftarları meraklandırıyor. Peki günün transfer haberleri neler, hangi takım hangi futbolcuyu transfer edecek? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe transfer haberleri neler...

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Kadrosuna iki golcü almayı planlayan Galatasaray, Bilic’in yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Ekvadorlu yıldız Enner Valencia'yı kiralamak istiyor. (AMK GAZETE)

2015-16 sezonunun ardından ayrılmakla ilgili bir düşüncesinin olmadığını söyleyen Wesley Sneijder, şu anda ise ayrılma ihtimalini yüzde 50 olarak gösterdi. Yaptığı sohbetlerde neden fikrinin değiştiğini ise sır gibi saklayan Wesley Sneijder, Galatasaray'ı sevdiğini ısrarla vurgulasa da gelecek sezon Galatasaray'da kalma ihtimalini yüzde 50 olarak gösterdi. (VATAN)

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Beşiktaş Gökhan Gönül transferini bitirdi. Yılda 1.5 milyon Euro kazanacak olan yıldız oyuncu sözleşmeyi Vodafone Arena’da imzalayacak. (AMK GAZETE)

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Fenerbahçe’nin anlaştığı ilk isim olan Faslı oyuncu önceki gün İstanbul’a geldi, dün ise yönetimle görüşüp her konuda anlaşmaya vardı. İşlemleri tamamlanan Aatif, bugün imzayı atıp ilk idmanına çıkacak. (FANATİK)

Luis Nani'yi 8.5 milyon Euro'ya satma planları yapan Fenerbahçe yönetimi, geçen sezon Fiorentina'da kiralık oynayan 'Kuba' lakaplı Polonyalı yıldız Jakub Blaszczykowski'nin transferi için düğmeye bastı. (TAKVİM)

Premier Lig ekiplerinden Southampton'ın Ozan Tufan'ı istediğini yazan İngiliz basını, sarı-lacivertli yıldızın bu kez de Manchester United'ın radarında olduğunu duyurdu. Jose Mourinho'nun, Ozan'ı mutlaka takımında görmek istediği aktarıldı. Chronicle Live gazetesinin haberine göre Ozan'a Sunderland ve Everton da talip. Aynı iddialar İtalyan medyasında da yer alırken, bu tip haberlerin sahte hesaplardan yayıldığı ileri sürülüyor.(FOTOMAÇ)

Tecrübeli futbolcu, birlikte tatil yaptığı RVP’yle ilgili olarak, “Robin benim arkadaşım. 10 yıl Feyenoord ve milli takımda birlikte oynadık. İkimizin de ortak yönleri var. Futbol, ailelerimiz, Fenerbahçe, Feyenoord... Bazen ona yeni sezonda Feyenoord’a gelmesi için şaka yapıyorum ancak onun kariyer planlaması farklı” diye konuştu. (FANATİK)

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ


Paraguaylı forvet Oscar Cardozo için ABD'den 6 milyon Dolar'lık iki teklif alan Trabzonspor, Oscar Cardozo'yu sattıktan sonra zaman kaybetmeden Bursaspor'dan Tomas Necid transferini bitirecek. (FANATİK)