Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı, Star gazetesi yazarı Yiğit Bulut, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ın kendisi ile ilgili kaleme aldığı "uygunsuz ilişki" yazısı hakkında kısa bir açıklama yaptı.



Bugünkü köşesinin altına bir not düşen Yiğit Bulut, "Bu meczubu ve ipini elinde tutanları, önce Yüce Allah’a sonra Yargı’ya havale ediyorum..." diye yazdı. Yiğit Bulut ayrıca Mahçupyan'a cevap vermeyeceğini de belirtti.

İşte Yiğit Bulut'un Star gazetesindeki köşesinde yazdığı o not:

"Önemli not: Meczubun biri uzun süredir hakkımda yazıp çiziyor hatta hızını alamıyor işi iğrenç iftiralara kadar vardırıyor. Hiç cevap vermedim, vermeyeceğim. Buradan verilecek cevap sizin vaktinizi almak, size saygısızlık etmek olacak... Bu meczubu ve ipini elinde tutanları, önce Yüce Allah’a sonra Yargı’ya havale ediyorum..."

MAHÇUPYAN NE DEMİŞTİ


Bir süre önce Akşam gazetesinden kovulan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski başdanışmanı Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı danışmanları Cemil Ertem ile Yiğit Bulut arasında "uygunsuz ilişki" olduğunu iddia etmişti.  Mahçupyan yazısında "Koca bir Cemil Ertem… Arkasında koca bir Yiğit Bulut var… Kim bilir onun arkasında kim var” dedi. “Hâşâ” diye bağırmışım! “Yiğit Bulut öyle arkasına birini alacak adam mı?” Şişko bir süre düşünceye daldı" diye yazmıştı.