Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı, Ziraat Türkiye Kupası E grubu 5. maçı bu akşam oynanıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, gruptaki 4 maçı da kazandığı için yedek ağırlık bir kadro ile çıkması bekleniyor. Peki Akhisar Galatasaray maçı hangi kanalda ve saat kaçta? İşte detaylar...

Ziraat Türkiye Kupası'nda E grubunda mücadele eden Akhisar ile Galatasaray karşı karşıya. Galatasaray, gruptaki dört maçı da kazanıp turu garantilediği için Teknik direktör Mustafa Denizli daha az forma şansı bulan oyuncuları sahaya sürmeyi planlıyor ve Muslera, Sneijder, Burak Yılmaz, Chedjou, Hakan Balta, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Olcan Adın, Ryan Donk gibi as isimleri Manisa kafilesine dahil etmedi.

MARTİN LİNNES, AKHİSAR GALATASARAY MAÇI KADROSUNDA


Teknik Direktör Mustafa Denizli ile bir çok as oyuncunun İstanbul'da kaldığı sarı kırmızılı ekibin, Akhisar Belediye maçı kadrosunda ise şu oyucular bulunuyor:

Eray İşcan, Cenk Gönen, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Martin Linnes, Tarık Çamdal, Jason Denayer, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Jose Rodriguez, Batuhan Ergün, Doğuş Can İncedere, Emre Çolak, Umut Bulut, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt.

AKHİSAR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?


Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Akhisar Galatasaray maçını Serkan Tokat yönetecek. Saat 20.45'de başlayacak Akhisar Galatasaray maçını A Haber canlı olarak yayınlayacak.