2016 yılının Anneler Günü, 8 Mayıs 2016 Pazar günü kutlanacak ve Anneler Günü için hediye arayışı başladı.  Annenize hediye seçmekte zorlanıyorsanız Anneler Günü kampanyaları ve her sene bu özel günde talep gören hediyeler size iyi bir fikir verebilir.

Anneleri onurlandırmak onların hayatımızın ne kadar önemli bir parçası olduğunu hatırlamak için kutlanan Anneler Günü,  her yıl hediye telaşına sahne olur. B özel gün öncesinde internetten  hediye konusunda ipuçları aranır, alışveriş merkezleri gezilir, dükkanlara farklı bir gözle bakılır.

GÜZEL BİR KAHVALTI


Anneler Günü için araştırılan ve o gün yapılan etkinliklerden en popüleri güzel bir kahvaltı organizasyonu. Anneler Günü'nün Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanması nedeniyle güzel bir mekanda Pazar kahvaltısı, en çok yapılan organizasyonlardan biri. Kahvaltı mekanları da Anneler Günü'ne özel kampanyalar ve promosyonlar yapabiliyor.

ANNELER GÜNÜ'NÜN VAZGEÇİLMEZİ ÇİÇEK


Çiçek pek çok özel günün önemli bir parçasıdır. Anneler Günü'de çiçek alımları artmaktadır ama çoğu özel günden farklı olarak Anneler Günü'nde buket satışlarının yanı sıra saksı çiçeği satışı artıyor. Hediye olarak saksı çiçeği almaya krar verenler orkide, erguvan, açelya, ortanca, begonya, lilyum gibi çiçeklere talep gösteriyor.

KÜÇÜK EV ALETLERİ


Geleneksel hediyelerde popülerliğini sürdürüyor. Küçük ev aletleri ve mutfak gereçlerine olan talep Anneler Günü haftasında yükseliyor. Özellikle beyaz eşya ve küçük ev aletleri firmaları Anneler Günü için özel kampanyalar düzenliyorlar. Küçük ev aletleri içinde çay makinesi, kahve makinesi, firitöz, mikrodalga, tost makinesi, mutfak robotu ve su ısıtıcısı en çok telp görenler arasında...

SON YILLARIN MODASI EVD EKMEK VE YOĞURT YAPMAK


Son yıllarda evde ekmek ve yoğurt yapımı artmaya başladı. Buna bağlı olarak ekmek yapma makinesi ve yoğurt yapma makinesi son yılların gözde Anneler Günü hediyeleri arasına girdi.

DUYGUSAL YÖNÜ


Anneler Günü için hediye dışında Anneler Günü'ne özel kartlar, mesajlar da Google'da en çok aratılan konular. Annler Günü için güzel bir söz barındıran kartlar veya anneyle paylaşılacak anlamlı mesajlar için arama yapılıyor.