Ziraat Türkiye Kupası H grubu son maçında Antalyaspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. 20.45'de başlayacak Antalyaspor Fenerbahçe maçı A Haber'den canlı olarak yayınlanacak. Antalyaspor Fenerbahçe maçını Emre Altun yönetecek. Bu maçı haberimizdeki A Haber canlı yayın bağlantısı ile online izleyebilirsiniz.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle - A Haber Canlı Yayın

Türkiye Kupası H Grubu son maçında bu akşam Antalyaspor'la karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, genç oyuncularından oluşan bir kadro oluşturdu. Saat 20.45'te Antalya Stadı’nda Antalyaspor’la karşılaşacak sarı lacivertliler, U21 takımında forma giyen oyunculardan kurulu bir kadroyla Antalya'ya gitti.

Teknik Direktör Vitor Pereira, Michal Kadlec, Lazar Markovic, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Alper Potuk gibi Süper Lig tecrübesi olan futbolcuların yanı sıra 19 kişilik kadroda şu futbolculara yer verdi:

"Erten Ersu, Anıl Demir, Egemen Zengin, Mehdi Akgül, Savaş Polat, Yasir Subaşı, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Muhammed Samed Karakoç, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Lazar Markovic, Semih Ergül, Aziz Ceylan."