Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmasında Antalyaspor Trabzonspor maçı nefes kesti. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor'u 6-0'la geçen Trabzonspor bu hafta Antalyaspor karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve 7-0'lık tarihi farkla Antalyaspor'a mağlup oldu. Antalyaspor Trabzonspor maçının geniş özetini, Antalyaspor Trabzonspor maçının gollerini aşağıdaki Antalyaspor Trabzonspor maç özeti yazısına tıklayarak izleyebilirsiniz.

ANTALYASPOR TRABZONSPOR ÖZET İZLE

ANTALYASPOR TRABZONSPOR MAÇ AYRINTILARI


Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasının açılış maçında Antalyaspor ile Trabzonspor karşılaştı. Antalya Arena’daki mücadeleyi ev sahibi takım tarihi bir skorla 7-0 kazanmayı başardı. Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Trabzonspor, rakibi karşısında hiçbir varklı gösteremezken savunmada da rakibini durduramadı.
Eto’o’nun yokluğunda maça ilk 11’de başlayan Ömer Şişmanoğlu, 18, 49 ve 79. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yapmayı başardı. Antalyaspor’un gider golleri ise 22. dakikada Charles, 37’de Makoun ve 51 ile 62. dakikalarda da Mbilla kaydetti.
7 golün atıldığı maçta da 12 sarı kart çıktı. Maçın son dakikasında ise 90. dakikada Yusuf Erdoğan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü!
Kırmızı-beyazlılar lig tarihinde ilk kez bir maçta 7 gol atma başarısı gösterirken; Trabzonspor lig tarihinde en farklı yenilgisini 20.11.1993 tarihinde Beşiktaş karşısında 7-1’lik skorla almıştı.
Bu sonuçla Antalyaspor 45 puan ve maç fazlasıyla 8. sıraya yükselirken, Trabzonspor 40 puanla 12. sırada yer aldı.

Stat:


Antalya
Hakemler: Hakan Ceylan, Serkan Gençerler, Gökmen Baltacı

Antalyaspor:


Saso Fornezzi, Diego Angelo, Ramon Motta (Dk. 80 Birkan Öksüz), Samuel Inkoom, Charles Fernando, Jean Makoun, Kadir Bekmezci, Yekta Kurtuluş (Dk. 64 Richard Danilo), Serdar Özkan (Dk. 72 Doğukan Sinik), Serge Mbilla Etame, Ömer Şişmanoğlu

Trabzonspor:


Esteban Alvarado, Salih Dursun, Mustafa Yumlu (Dk. 60 Muhammet Beşir), Semih Karadeniz, Güray Vural, Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu, Mehmet Ekici, Yusuf Yazıcı, Savaş Çakır (Dk. 46 Aytaç Kara), Oscar Cardozo (Dk. 71 Melih Kabasakal)

Goller:


Dk. 18, 49 ve 79 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 22 Charles Fernando, Dk. 37 Jean Makoun, Dk. 51 ve 62 Serge Mbilla Etame (Antalyaspor)

Kırmızı kart:


Dk. 90 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor)

Sarı kartlar:

Dk. 14 Yekta Kurtuluş, Dk. 44 Mbilla Etame, Dk. 49 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 66 Diego Angelo, Dk. 84 Samuel Inkoom, Dk. 88 Richard Danilo (Antalyaspor), Dk. 24 Mehmet Ekici, Dk. 30 Yusuf Yazıcı, Dk.33 Yusuf Erdoğan Dk. 88 Salih Dursun, Dk. 88 Semih Karadeniz (Trabzonspor)