Arda Turan, Barcelona'ya transfer olduktan sonra yasaktan dolayı forma giyme şansı olmamıştı. Ve Arda Turan, bu akşam Barcelona formasıyle Nou Camp'ta ilk defa sahaya çıkıyor. Barcelona Espanyol maçını Türkiye'de yayınlayan kanal yok. Peki Arda Turan'ın Barcelona formasıyla ilk defa çıkacağı maç olan Barcelona Espanyol maçını şifresiz nasıl izleyebiliriz?

Arda Turan’ın ilk maç heyecanına Türk seyircilerin seyredebileceği bir kanal yok. Arda Turan bugün Barcelona’nın Espanyol ile oynayacağı İspanya Kral Kupası maçında ilk defa forma giyecek. İspanya Kral Kupası organizasyonunun, Türkiye’de yayınlayan bir kanal yok. Arda Turanlı Barcelona'nın Espanyol maçını izleyebileceğiniz kanalların listesi haberimizde.

VE ARDA TURAN KADRODA


Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, milli yıldız Arda Turan’ın yarın Kral Kupası maçında forma giyeceğini açıkladı. Enrique, FIFA yasağının bitmesiyle kadroya alınan Arda Turan ve Aleix Vidal için "Resmi olarak kadroya girdikleri için memnunum. İkisi de yarın Espanyol karşısında forma giyecek, kaç dakika olacağına bakacağız, ama Barça forması giyme şansı bulacaklar." dedi. Basın toplantısında konuşan Luis Enrique, "İkisi de çok yönlü oyuncular. Bir çok farklı pozisyonlarda oynayabiliyorlar. Onlar 90 dakika oynamak için hazırlar ve veriler bunu doğruluyor. Arda Turan ayrıca milli takımda da oynadı." ifadelerini kullandı.

BARCELONA ESPANYOL MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR


beIN Sports 13HD - beIN Sports 15HD

Frekans 11642 / Polarizasyon H-yatay / SR 27500 / FEC 2/3

beIN Sports 3HD

Frekans 12264 / Polarizasyon H-yatay / SR 27500 / FEC 2/3

LAOLA1.TV, LaLigaTVCOPA, Klik SPORT, Arena Sport 3, Voyo Sport, bTV Action, Viaplay, TV3 Sport 1, Digi Sport 2,  IRIB Varzesh, Bet365, Radio Barca, Canal+ Sport, Digi Sport 1 Romania, Eurosport 2 Sweden, Viaplay Sweden

BARCELONA ESPANYOL MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER


Barcelona: Ter Stegen, Vidal, Pique, Vermaelen, Alba, Mascherano, Rakitic, Arda, Messi, Suarez, Neymar
T.D.: Luis Enrique

Espanyol: Bardi, Lopez, Alvaro, Roco, Duarte, Diop, Jordan, Perez, Asensio, Burgui, Moreno
T.D.: Constantin Galca