Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı dizinin hayranlarını şok etti ve sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Arka Sokaklar 398. yeni bölüm fragmanında Hüsnü'nün vurulduğu görülüyor. Ekip yetişsede Hüsnü'nün durumunun ağır olduğu görülüyor.

Kazım Koyuncu'nun "İşte Gidiyorum" adlı şarkısı eşliğinde verilen fragman sosyal medyada da adeta infial yarattı. Türk televizyon tarihinin en uzun dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden beri Hüsnü seyircilerin en sevdiği karakterlerden biri. Fragmanlarda dizilerin ana karakterlerinin hayati tehlike içinde olduğu gösterilir ama söz konusu karakterin hakikaten öldüğü çok ama çok nadirdir. Buna rağmen Arka Sokaklar dizisinin bu yeni fragmanında Kazım Koyuncu'nun "İşte Gidiyorum" şarkısının kullanılması öyle etki etmişki Hüsnü için Facebook'ta bir etkinlik başlatıldı.

HÜSNÜ'NÜN CENAZESİ İÇİN FACEBOOK'TA ETKİNLİK!


Her ne kadar Arka Sokaklar 398. bölüm fragmanında Hüsnü'nün durumu kritik gözükse de henüz ölüp ölmeyeceği belli değil. Fragmanda ve yeni bölümün özetinde açıklanmamış. Yine de Hüsnü'nün olası cenazesi için Facebook'ta bir cenaze etkinliği oluşturulmuş durumda ve şimdiye kadar 33 bin kişi cenazeye katılacağını, 22 bin kişi de düşündüğünü belirtmiş. Cenaze etkinliğinin yer ve tarihi de 22 Nisan Cuma 14.00, Karacaahmet Mezarlığı olarak belirtilmiş. Bakalım 22 Nisan'da gerçekten de Karacaahmet Mezarlığı'nda Hüsnü için bir toplanma olacak mı?


ARKA SOKAKLAR 398. BÖLÜM ÖZETİ


Maruf’un Samet’in ölümüne sebep olması ekibi şoka uğratır. Maruf sorguya alınır. Öncesinde de Mesut durumu Cahit amire anlatır. Maruf o kadar rahat bir adamdır ki sorguda olması umurunda bile değildir. Cahit anlatılanlara inanmak istemez.  Prosedür uygulanmaya başlanır. Olay yerindeki memurun ve Arda’nın ifadesi alınır.

Maruf’un da sorgusuna Mesut ve Hüsnü girer. Savcılığa sevki yapılır. Mesut Selin ile beraber savcılığın önünde beklemektedir. Savcı Maruf’u serbest bırakır. Müfettiş sorgusuna kadar Amiri Cahit’in gözetimi altında olacaktır. Cahit abilik yapıp Maruf’u kendi evine götürür. Maruf’un Ankara Haymana’da ki kız kardeşi, Şükran arar. Şükran ağabeyine derdini anlatır.

Maruf ve Şükran babaları Selahattin, 50’li yaşlarda bir adamla gencecik bir kızı evlendirmek istemektedir. Maruf’u Cahit’i bir şekilde atlatmayı başararak kız kardeşini kendi yöntemlerine göre Kadir’in adamlarından Basri ile birlikte kurtarmaya gider. Bir numaralı silah kaçakçısı Kadir Yelence’nin has adamı Basri ekibin engeline takılmıştır. Kadir’e ulaşmanın yolu Basri’den geçmektedir.

Basri Ankara otobanında yüz tarama sistemine yakalanmıştır. Yanında biri vardır ancak yüzü seçilemez. Plakadan kullandığı aracın kiralık olduğu tespit edilir. Aracı kiralayan şirketten bilgi alınarak bir adrese ulaşılır. Bu adres Hüsnü’nün bulunduğu mevkii ye yakındır. Çevre ekiplerden de yardım alarak verilen adrese gider. Rezidansın güvenliği ile görüşülüp Basri hakkında bilgi alınır.

Hüsnü mekanda resmi polisleri bırakıp ayrılır. Bu sırada Basri ve Maruf evden bir şeyler almak için mekana gelirler. Resmi polislerden Oktay Basri’yi tanır, Hüsnü baş komiserine haber verir. Hüsnü sert bir manevra ile hemen mekana geri döner. Hüsnü döndüğünde çatışma çoktan başlamıştır. Hüsnü resmi polisler Hamdi ve Oktay’ı kurtarmaya çalışırken Maruf’un silahından çıkan kurşunlar sırtından isabet eder…


ARKA SOKAKLAR ve HÜSNÜ KARAKTERİ


Arka Sokaklar, Kanal D 'de yayınlanan Türk yapımı bir polisiye televizyon dizisidir. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin maceraları ve aile yaşamlarını konu alan dizi 2006'da başlamıştır ve şu an 10. Sezonu ekrana gelmektedir. Dizide Hüsnü Çoban karakterini oyuncu Özgür Ozan canlandırmaktadır.

ÖZGÜR OZAN KİMDİR?


1966 Bolu doğumlu olan Özgür Ozan ilk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol alan Özgür Ozan, İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Komiser Hüsnü rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve bir çocuk babasıdır.