Barcelona Valencia maç özeti haberimizde. La Liga'da Barcelona bir şok da kendi evinde Valencia'dan geldi. 10 puan farkla çıktığı El Clasico maçında Real Madrid'e kaybettikten sonra üst üste kaybettiği maçlar ile aradaki puan farkı bire indi. Barcelona ile Atletico Madrid, La Liga'da şu anda 76 puana sahipler. Barcelona Valencia maç özetini izlemek isterseniz haberimizdeki linki kullanabilirsiniz.

İspanya La Liga’da Barcelona ile Valencia karşı karşıya geldi. Arda Turan cezalı olduğu için kadroda yer almadı. Camp Nou’da oynanan mücadeleyi konuk ekip Valencia 2-1 kazandı. Barcelona Valencia maçının 26. dakikasında soldan Siqueira’nın şutunda top Rakitic’e çarpıp ağlara giderken 45. dakikada bu sefer Santi Mina fileleri havalandırdı ve Valencia devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda baskısını artıran Barcelona, 63’te Lionel Messi’nin golüyle farkı 1’e indirdi. 6 maç sonra tekrar golle buluşan Messi, profesyonel kariyerinin 500. golünü attı.

Barcelona 1 - 2 Valencia Maç Özeti İzle

Barcelona kalan dakikalarda gol atamazken ligde Real Madrid ve Real Sociedad maçlarının ardından üst üste 3. maçını da kaybetti. Real Madrid'e 2-1 yenildikten sonra Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e rövanşta 2-0 yenilen Barcelona, La Liga'da deplasmanda Real Sociedad'a 1-0, bu haftada kendi sahasında Valencia'ya 2-1 yenilerek üstüste 4 maç kaybetti. Bu sonucun ardından Barcelona, 76 puanda kaldı ve tüm kredisini yitirdi. Bitime 5 maç kala Atletico Madrid’in 76, Real Madrid’in ise 75 puanı bulunuyor. Valencia ise 40 puana yükseldi.

BARCELONA 1-2 VALENCIA


Barcelona: Bravo; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suárez y Neymar.

Valencia: Diego Alves; Barragán, Mustafi, Abdenour, Siqueira; Javi Fuego, Dani Parejo, Enzo Pérez (Joan Cancelo, m.74); Santi Mina (Paco Alcácer, m.60), André Gomes; y Rodrigo (Gayá, m.87).

Goller: 0-1, m.26: Siqueira. 0-2, m.46: Santi Mina. 1-2, m.64: Messi.

İspanya Ligi'nde 33. hafta maçlarının toplu sonuçları şöyle:
Malaga-Athletic Bilbao: 0-1
Sevilla-Deportivo La Coruna: 1-1
Rayo Vallecano-Villarreal: 2-1
Atletico Madrid-Granada: 3-0
Levante-Espanyol: 1-2
Getafe-Real Madrid: 1-5
Las Palmas-Sporting Gijon: 1-1
Eibar-Real Sociedad: 2-1
Celta Vigo-Real Betis: 1-1
Barcelona-Valencia: 1-2