Arda Turan, aylar sonra Barcelona formasıyla ilk kez bir resmi maça çıkıyor. Barcelona'ya transfer olduktan sonra, Barcelona'nın transfer yasağından dolayı forma giyemeyen Arda Turan, bu akşam oynanacak İspanya Kral Kupası karşılaşmasında Espanyol'a karşı ilk 11'de.

Arda Turan bu akşam oynanacak olan Barcelona – Espanyol mücadelesinde ilk 11’de forma giyecek. Temsilcimiz Arda Turan, transfer yasağının kalkmasıyla ilk defa bir resmi maçta Barcelona forması giyme şansına kavuşacak. 7 sırt numaralı formasıyla sahada göreceğimiz Arda Turan’ın bu kritik maçı TSİ saat 21:30’da başlayacak. Peki Barcelona Espanyol maçı hangi kanalda? Arda Turan'ın ilk defa Barcelona forması giydiği maçı canlı olarak nasıl izleyebilirsiniz? İşte cevabı...

Arda Turanlı Barcelona, Espanyol karşısında. Fakat Türkiye'de İspanya Kral Kupası maçlarını canlı olarak yayınlayan herhangi bir kanal yok. Peki o zaman bu maçı nasıl izleyebilirsiniz? Nesine.com sitesi bu Barcelona Arsenal maçını üyelerine şifresiz olarak canlı izleyebilme imkanı veriyor. Aşağıdaki linke tıklayarak siz de bu maçı canlı izleyebilirsiniz.

Barcelona Espanyol Maçı Canlı İzlemek İçin Tıkla

BARCELONA ESPANYOL MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER


Barcelona: Ter Stegen, Vidal, Pique, Vermaelen, Alba, Mascherano, Rakitic, Arda, Messi, Suarez, Neymar
T.D.: Luis Enrique

Espanyol: Bardi, Lopez, Alvaro, Roco, Duarte, Diop, Jordan, Perez, Asensio, Burgui, Moreno
T.D.: Constantin Galca