Bayern Munich – Atletico Madrid maçı bugün TRT 1!de 21.45'te ekrana gelecek. Şampiyanlar Ligi yarı final rövanş maçında Bayern Münih teknik direktörü Guardilo Atletico Madrid duvarını aşmayı hedefliyor. Yarı finalin ilk ayağında Atletico Madrid, Bayern Münih'i 1-0 malup etmişti. Cüney Çakır'ın yöneteciği Aşağıdaki bağlantıdan direkt olarak TRT'nin online canlı yayına erişebilirsiniz.

Bayern Münih Atletico Madrid maçı izle! - TRT Canlı Yayın izle

BAYERN MÜNİH - ATLETİCO MADRİD MAÇI MUHTEMEL KADROLAR


Bayern Münih: Neuer; Lahm, Martínez, Boateng, Alaba; Alonso, Vidal; Costa, Ribéry; Müller, Lewandowski.

Atletico Madrid: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Filipe Luís; Saúl, Gabi, Augusto, Koke; Griezmann, Ferando Torres.

GUARDIOLA: KAÇ GOL ATMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMEMELİYİZ


Bayern Münih teknik direktörü  Josep Guardiola, kaç gol atmaları gerektiğini düşünmemeli ve önce iyi defans yapıp oyunu kontrol etmeye odaklanmaları gerektiğini ifade etti. Guardiola Münih'teki son Bayern Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak.

Bayern Münih son lig maçında Mönchengladbach ile 1-1 ile berabere kaldı. Atletico Madrid ise Rayo Vallecano'yı 1-0 yendi.

CÜNEY ÇAKIR TARİHE GEÇTİ


UEFA'nın Bayern Münih - Atletico Madrid maçına atadığı Cüneyt Çakır, daha önce hiçbir hakeme nasip olmayan bir başarıya imza atmış oldu.  İngiltere’de 26 Nisan 2016 tarihinde oynanan Manchester City – Real Madrid yarı final ilk maçında düdük çalan Cüneyt Çakır, yarın Almanya Alianz Arena’da oynanacak Bayern Münih – Atletico Madrid yarı final rövanş karşılaşmasında da görev yaparak tarihe geçecek. Bir hafta içinde iki uluslararası yarı final maçına çıkacak olan Cüneyt Çakır, böylece hiçbir hakemin şimdiye kadar yaşamadığı bir olayın baş kahramanı olacak. Böyle bir durum, ne hakemlik tarihinde ne de UEFA geçmişinde var.