Beşiktaş, Bursaspor maçı ile 2.5 sezon önce veda ettiği İnönü Stadı'na bugün Vodafone Arena olarak merhaba diyecek. Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği Vodafone Arena Stadı'ndaki bu ilk maçı Lig TV'den izlemek istiyorsanız haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.


Beşiktaş için büyük gün. Yıllardır bugünü hayal eden siyah-beyazlılar sonunda dünyanın en modern statlarından birisine kavuşuyor. Yıkılan İnönü Stadı yerine yapılan Vodafone Arena’da ilk maç Süper Lig’in zirvesini de yakından ilgilendirecek önemde. Lider Beşiktaş, Fenerbahçe’nin Konya’da aldığı yenilginin ardından bugün Bursa’yı yenerse arayı açacak. Saat 20:00’de başlayacak olan Beşiktaş Bursaspor maçı Lig TV’den naklen yayınlanacak. Bu maçı aşağıdaki linkten tek maç üzerinde satın alıp şifresiz olarak Lig TV'den izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Bursaspor maçı şifresiz canlı izle - Lig TV canlı yayın

BEŞİKTAŞ'IN KALESİ GÜNAY’A TESLİM


Tolga Zengin’in sakatlığında kaleye geçmesi beklenen Denys Boyko yerine, genç Günay’a forma verileceği öğrenildi. Boyko 18 kişik kadroa dahil edilmedi.

BEŞİKTAŞ, YENİ STATTA İYİ BAŞLANGIÇ İSTİYOR!


Takımda Rhodolfo dışında önemli bir eksik bulunmazken, taraftarlar biletleri günler öncesinden tüketti. Kazanması durumunda şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atacak olan Beşiktaş’ta herkes galibiyet ile gelecek sevince kilitlenmiş durumda.

Şenol Güneş, tarihi maçta Bursaspor karşısına ideal 11’ini sürecek. Kalede Denys Boyko’nun yerine Günay’ı görevlendirmesi beklenen Güneş, kart cezası sona eren Quaresma’yı da ilk 11’de oynatacak.

Beşiktaş Bursaspor Maçı Muhtemel İlk 11’ler:

Beşiktaş: Günay, Beck, Marcelo, Alexis, İsmail, Oğuzhan, Atiba,Quarresma, Sosa, Olcay ,Gomez

Bursaspor: Harun, Hosogai, Serdar, Sivok, Behic, Faty, Traore, Stoch, Batalla, Dzsudzsak, Deniz Yılmaz