Beyaz Show'un bu haftaki programına katılacak konuklar belli oldu. Geçen hafta terör saldırısı sonrası kaybettiğimiz sekiz şehidimizin anısına binaen Beyaz Show yayınlanmamıştı. Geçen hafta açıklanan programın konukları, bu akşam yapılacak canlı yayında Beyazıt Öztürk ile seyircilere keyifli anlar yaşatmaya çalışacaklar, izleyicilerden gelen soruları cevaplandıracaklar. Peki Beyaz Show'un konukları kimler?

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Romantik şarkıların mimarı Rafet El Roman, Beşiktaşlı eski futbolcu sarı fırtına Metin Tekin, Poyraz Karayel’in Begüm’ü Şebnem Hassanisoughi, Beşiktaş’ın büyük kaptanı Tolga Zengin, Şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri Necip Uysal ve Gelin Koçu Kumru Ceylan konuk oluyor. Beyaz Show'u yayın saati 23.30'da canlı olarak izlemek isteyenler için aşağıdaki linki hazırladık.

Beyaz Show canlı izle (20 Mayıs Cuma Kanal D)

BEYAZ, BARSELONA'YA YERLEŞTİ!


Yirmi yıldır her cuma gecesi değişik konukları ile canlı yayın programı Beyaz Show'da ağırlayan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün programda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Barselona'ya yerleştiği iddia edildi. Hafta başında ortaya atılan iddiaya göre Beyaz, programnda programa Türkiye'ye gelip diğer günler Barselona'ya dönüyormuş. Son zamanlarda şov programında yaşadığı talihsizlikler yüzünden morali bir hayli bozulan ve geleceğiyle ilgili önemli kararlar verme arefesinde olan Beyazıt Öztürk, kariyerini nasıl devam ettireceğini ilerleyen zamanlarda belirleyecek.

BEYAZ, SURVIVOR'DA ADA KONSEYİNDE...


Beyaz Show'a Survivor'dan elenen Tuğba Özay konuk olur da Beyaz boş durur mu? Beyazıt Öztürk'ün her programında yaptığı montaj skeçlerine, kendisini Survivor ada konseyine ekleyerek devam etti. Bir montajında Tuğba Özay’ın parmak hareketlerini tiye alan bir video hazırlayan Beyaz, bir başka montajında da kendisini konsey alanında gösteren bir videoya imza attı. Bu videoda yazdığı şiirlerle de dikkat çeken Tuğba Özay ile bir şiir düeti yapan Beyaz’ın sözleri de bir hayli dikkat çekici ve komik. İşte Beyaz’ın programındaki o video: