Fenerbahçe, Bursa deplasmanında. Süper Lig 22. haftasında Bursaspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Bursaspor'un cezası nedeniyle taraftarsız oynanacak maça, İl Güvenlik Kurulu tarafından Fenerbahçeli taraftarın da alınmamasına karar verildi. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılacak maç saat 19.00’da başlayacak. Bu maçı şifresiz Lig TV'den nasıl izleyebilirsiniz detayları haberimizde.

Süper Lig 22. haftasından oynanacak Bursaspor Fenerbahçe maçını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak olan maçı Lig TV canlı olarak yayınlayacak. Aşağıdaki verilen linkten isterseniz bu karşılaşmayı tek maç üzerinden satın alarak canlı olarak şifresiz izleyebilirsiniz.

Bursaspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izle

BURSASPOR FENERBAHÇE MAÇLARI


Bursaspor ile Fenerbahçe Süper Lig’de bugüne kadar 93 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe 48, Bursaspor ise 13 kez kazanırken 32 maç berabere bitti. Yeşil beyazlı takım, 22 Şubat 2010 tarihinden bu yana Fenerbahçe’yle oynadığı maçlarda galip gelemedi. İki takım arasında Bursa’da oynanan 46 maçın 21’i berabere bitti. Bursaspor bu maçlarda 9, Fenerbahçe ise 16 kez kazandı.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK VAR!


Fenerbahçe, Bursaspor karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, Bursa’da forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Raul Meireles’in durumu ise son çalışmanın ardından belli olacak.

Fenerbahçe'de sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen 4 futbolcu forma giyiyor. Fernandao, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Şener Özbayraklı. Bursaspor'un Fenerbahçe'den kiraladığı Stoch ise anlaşma gereği bu maçta forma giyemeyecek.

BURSASPOR FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LER


Bursaspor: Mert, Hosagai, Dany, Sivok, Aziz Behich, Faty, Bekir, Deniz, Batalla, Sercan, Necid

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Alves, Kjaer, Caner, M. Topal, Josef, Volkan Şen, Diego, Nani, Van Persie