Galatasaray Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında karşılaştı, 35. dakikada Sivok'un kafa golüyle 1-0 geriye düşen Galatasaray, Olcan Adın'la 50. dakikada beraberliği yakaladı. Maçta iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Galatasaray deplasmanda kazanamama serisini sürdürdü, Bursaspor 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi. Galatasaray Bursaspor maç özetini, Bursa Galatasaray gollerini izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. 
 
 

KADROLAR

 
Bursaspor: Harun, Hosogai, Şamil, Sivok, Aziz Behich, Faty, Jem Karacan, Stoch, Batalla, Kubilay, Necid
 
Galatasaray: Nando, Sabri, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk, Emre, Yasin, Olcan, Podolski, Umut
 

DURSUN ÖZBEK’TEN TRANSFER AÇIKLAMASI

 
Galatasaray’ın galibiyete ihtiyacı olduğunu ifade eden Özbek, “Deplasmanda Rize’de galip geldik. Ligde de takımın performansı şu anda gayet iyi. Kendileriyle burada birlitkeydim, moralleri de gayet iyi. Galatasaray’ın mevcut durumunda galibiyetlere ne kadar ihtiyacımız olduğunun farkındalar. Onlara güveniyorum, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Avrupa’ya katılmama ihtimalini düşünmüyorum. Takımıma güveniyorum. Galatasaray’ın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorlar” dedi.
 

DURSUN ÖZBEK’TEN TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

 
Teknik direktör çalışmaları hakkında da konuşan Özbek, “Teknik direktör arayışında çalışmalarımız ciddi bir şekilde devam ediyor. Sonuçlanmadan açıklama yapmak istemiyorum. Birkaç gün daha beklemek gerekiyor. Açıklama yapmam Galatasaray’ın menfaatlerine zarar verir. Anlaşmadan sonra açıklayacağım” ifadelerini kullandı.
 

“GALATASARAY’A ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK”

Galatasaray’a katkı sağlayacak isimler ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Özbek, ” Futbolda çok başarılı olamadık. Bu başarıyı getirmek üzere futbolun patronu Futbol A.Ş. Orada kendi içimizde de görüşmeler yapıyoruz. Bu manada, Galatasaray’a katkı verecek kişilerle görüşmeler devam ediyor. Onları da bünyemize alacağız. Detay vermiyorum ama bittiği zaman açıklayacağız” dedi.
 

“GALATASARAY ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ÇOK FARKLI OLACAK”

 
Galatasaray’ın önümüzdeki sezon çok farklı olacağını müjdeleyen Özbek, “Taraftarımız şundan emin olsun, Galatasaray seneye çok farklı olarak. Son derece iyi hazırlanıyoruz. Kısa zamanda görüşmeler bittikten sonra açıklama da yapacağız” şeklinde konuştu.